Har laget mange retter med kyllingfilèt,
men aldri som er kokt i fløte.
Alltid spennende med noe nytt !!
PRIOR har orginaloppskriften
INGREDIENSER
4 porsjoner
4 stk kyllingfilet
2 dl kremfløte
2 dl kylling/hønsebuljong
salt
hvit pepper
2 dl kremfløte
2 dl kylling/hønsebuljong
salt
hvit pepper
Urter - f.eks estragon eller basilikum
2 stk gulrøtter - tynne skiver
1 håndfull med sukkererter - del i passe biter
1 håndfull med sukkererter - del i passe biter
FREMGANGSMÅTE
1. Legg filètene i en liten kjele og tilsett fløte og buljong.
2. Varm opp og la kjøttet trekke forsiktig i ca 10 minutter.
3. Ta opp kjøttet og kok inn sausen til den tykner.
Ønsker du en fyldigere saus, kan du tilsette maizena utrørt i litt fløte/melk.
4. Tilsett gulrøtter og sukkererter i sausen,
og la det trekke til grønnsakene så vidt er gjennomkokt.
5. Ha kyllingfilètene over i pannen igjen, og del de gjerne i mindre biter.
6. Smak så sausen til med salt, hvit pepper og
hakket friske urter.
Server med kokt ris eller kokte poteter
2. Varm opp og la kjøttet trekke forsiktig i ca 10 minutter.
3. Ta opp kjøttet og kok inn sausen til den tykner.
Ønsker du en fyldigere saus, kan du tilsette maizena utrørt i litt fløte/melk.
4. Tilsett gulrøtter og sukkererter i sausen,
og la det trekke til grønnsakene så vidt er gjennomkokt.
5. Ha kyllingfilètene over i pannen igjen, og del de gjerne i mindre biter.
6. Smak så sausen til med salt, hvit pepper og
hakket friske urter.
Server med kokt ris eller kokte poteter
------------------------------------------------------------------------
HEIDI'S MATKROK
mvh Heidi
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar