2- 3 porsjoner
400 g karbonadedeig
2 fedd hvitløk
1-2 ss tomatpuré
1 boks hakkede tomater - gjerne med basilikum og oregano
1 ts soyasaus
1/2 squash - i tynne skiver
1 middels stor løk - i skiver
100 g revet gulost
1/2 squash - i tynne skiver
1 middels stor løk - i skiver
100 g revet gulost
salt og pepper
oregano - om ønskelig
oregano - om ønskelig
FREMGANGSMÅTE
1. Stek kjøttdeigen i panna,
og tilsett hakket hvitløk mot slutten av
steketiden.
2. Tilsett tomatpuré i pannen og rør det inn i kjøttdeigen
mens det freser litt.
Det gir en fin smak på sausen.
3. Tilsett boksen med hakkede tomater,
og smak til med soyasaus, salt og
pepper (oregano)
4. Ha kjøttdeigen over i en egnet ildfast form, og legg grønnsakene over.
Gjerne
i taksteinmønster.
5. Strø over revet ost og ha eventuelt på litt mer
tørket oregano.
Stekes ved 225 grader i ca 20-25 minutter.
Jeg serverte retten med pasta penne
og revet parmesan !!
Her kan du også bruke hjemmelaget potetstappe eller ris.
og revet parmesan !!
Her kan du også bruke hjemmelaget potetstappe eller ris.
---------------------------------------------------------------------------
HEIDI'S MATKROK
mvh Heidi
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar