fredag 6. februar 2015

GRATENG med karbonadedeig, squash og løk

En grateng som var både smakfull
og rask å lage...


INGREDIENSER
2- 3 porsjoner

400 g karbonadedeig
2 fedd hvitløk
1-2 ss tomatpuré
1 boks hakkede tomater - gjerne med basilikum og oregano
1 ts soyasaus
1/2 squash - i tynne skiver
1 middels stor løk - i skiver
100 g revet gulost
salt og pepper
oregano - om ønskelig

FREMGANGSMÅTE

1.  Stek kjøttdeigen i panna,
og tilsett hakket hvitløk mot slutten av steketiden. 

2.  Tilsett tomatpuré i pannen og rør det inn i kjøttdeigen mens det freser litt. 
Det gir en fin smak på sausen. 

3.  Tilsett boksen med hakkede tomater, 
og smak til med soyasaus, salt og pepper (oregano)

4. Ha kjøttdeigen over i en egnet ildfast form, og legg grønnsakene over.
Gjerne i taksteinmønster. 

5.  Strø over revet ost og ha eventuelt på litt mer tørket oregano.

Stekes ved 225 grader i ca 20-25 minutter.


Jeg serverte retten med pasta penne
og revet parmesan !!

Her kan du også bruke hjemmelaget potetstappe eller ris.

---------------------------------------------------------------------------


HEIDI'S MATKROK
mvh Heidi

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar