Denne kyllingretten jeg dumpet borti på FB, må deles !!
Den er enkel og tilberede, men meget smakfull.
Like god enten det er midt i uka, som helgekos eller som klubbmat...
Da jeg fikk middagsgjester, glemte jeg helt å ta flere bilder.
Så her ser dere retten før den settes i ovn.
INGREDIENSER
5-6 porsjoner
1-2 kg kyllingfilet
kuttes i biter
2 pk matfløte
2 glass chilimarinert hvitløk
1 hel flaske chili
ketchup
1 ss basilikum
FREMGANGSMÅTE
1. Bland matfløte, chili ketshup, marinerte hvitløk m/olje, basillikum i
en stor bolle
til en marinade, og legg kyllingbitene oppi.
2. Legg alt i en ildfast form å stek midt i ovnen på
200 grader i ca 50 min, til kyllingbitene er
gjennomstekt.
Server gjerne med brokkoli og ris,
eller ris, salat og loff..
-------------------------------------------
HEIDI'S MATKROK
mvh Heidi
-------------------------------------------
HEIDI'S MATKROK
mvh Heidi
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar