Vi er ikke noe stor tilhenger av pølser her hjemme,
men denne gryten er en rett som får selve middagspølsen til å smake godt :)
Gryten er rund og fin i smaken,
og du velger selv om sausen skal stavmikses eller ikke.
Barn er stor motstander av klumper i maten,
så her tilpasser du gryten etter hvem som skal spise den :)
INGREDIENSER
ca 6 porsjoner
2 bokser hakket tomater
2 dl vann
3 dl fløte
3 ss rømme
3 ss tomatpurè
2 ss sukker
2 ss ketshup
1 ts salt
1/2 ts pepper
4 stk stangselleri
1/2 stk purreløk
1 stk løk
6 stk middagspølser - ca 900 g
500 g pastaskruer
FREMGANGSMÅTE
1. Hell hakka tomater, vann, fløte og rømme i en gryte og rør sammen.
2. Tilsett så tomatpurè, sukker og ketshup.
Krydre så med salt og pepper.
3. Skjær stangselleri, purre og løk i biter og ha oppi gryten.
Kok så dette i 30 - 40 minutter.
4. Bruk så stavmikseren for å få en glatt konsistens.
Serveres denne til voksne, kan du sløyfe stavmikseren.
5. Tilsett middagspølsen uten skinn og i biter,
og la dette trekke på svak varme mens du koker pastaskruene.
----------------------------------------
HEIDI'S MATKROK
mvh Heidi
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar