fredag 24. april 2015

COLESLAW

Grillsesongen nærmer seg, og godt alternativ til tilbehør
må vel være coleslaw....


INGREDIENSER

300 g sommerkål eller vanlig kål
1 stk gulrot
1 stk grønt syrlig eple
2 ss finhakkedesylteagurk
0.5 - 1 dl majones
0.5 - 1 dl crème fraîche
1 ss sitronsaft
1 ss sukker
1 ss HP - saus
  salt og pepper


FREMGANGSMÅTE 

1. Rens grønnsakene og finsnitt kålen.

2. Gulrot og eple rives på rivjern.

3. Bland majones sammen med creme fraiche, sitronsaft, sukker, HP sauce,
finhakkede sylteagurk, salt og pepper.

4. Ha sausen over de finsnittede grønnsakene og bland godt.


Coleslaw smaker godt sammen med grillmat,  spareribs 
og pulled pork !!

----------------------------------------------


HEIDI'S MATKROK
mvh Heidi


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar