Grillsesongen nærmer seg, og godt alternativ til tilbehør
må vel være coleslaw....
INGREDIENSER
må vel være coleslaw....
INGREDIENSER
300 g
sommerkål eller vanlig kål
1 stk
gulrot
1 stk
grønt syrlig eple
2 ss
finhakkedesylteagurk
0.5 - 1 dl
majones
0.5 - 1 dl
crème fraîche
1 ss
sitronsaft
1 ss
sukker
1 ss HP - saus
salt og pepper
FREMGANGSMÅTE
1. Rens grønnsakene og finsnitt kålen.
2. Gulrot og eple rives på rivjern.
3. Bland majones sammen med creme fraiche, sitronsaft, sukker, HP sauce,
finhakkede sylteagurk, salt og pepper.
4. Ha sausen over de finsnittede grønnsakene og bland godt.
Coleslaw smaker godt sammen med grillmat, spareribs
og pulled pork !!
----------------------------------------------
HEIDI'S MATKROK
mvh Heidi
2. Gulrot og eple rives på rivjern.
3. Bland majones sammen med creme fraiche, sitronsaft, sukker, HP sauce,
finhakkede sylteagurk, salt og pepper.
4. Ha sausen over de finsnittede grønnsakene og bland godt.
Coleslaw smaker godt sammen med grillmat, spareribs
og pulled pork !!
----------------------------------------------
HEIDI'S MATKROK
mvh Heidi
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar