tirsdag 2. august 2016

Lettvint Kylling i form

Deler med dere en god kylling rett.
Den er lett og lage og smaker kjempegodt.

Det er så digg med mat en lager ferdig og putter i ovnen, 
og vips så er den serverings-klar :)


INGREDIENSER
 (4-6 porsjoner)

8 - 10  poteter, eller nok til å dekket bunnen med to lag.
2 fedd hvitløk 
1 løk 
3 kyllingfileter
1 rød paprika 
1 brokkoli 
3 dl kremfløte
1 pose revet mozarella ost (eller annen ost du liker)
Salt, pepper og paprika pulver
Oliven olje
Liten langpanne eller annen ildfast form



FREMGANGSMÅTE
Sett ovnen på 220 grader

1. Kutt poteter i skiver, 2-3 mm tykke. 
Ha litt olivenolje i bunnen av langpanna/ildfaste formen, 
og dekk bunnen med potetskiver. 
Dryss over litt salt og pepper og legg ett lag til.

2. Ha på litt olivenolje, salt, pepper og paprikapulver

3. Hakk opp hvitløk og kutt løken i skiver, fordel så hvitløk og løk 
jevnt over potetene.

4. Kutt kylling i biter og legg så et jevnt lag med kyllingbiter over. 

5. Kutt av brokkolitopper og kutt paprika i strimler, tilsette så dette over kyllingbitene.

6. Ha over fløten og tilsett salt pepper og paprikapulver,
 og dryss tilslutt over osten.

Stekes midt i ovnen i 30 - 40  minutter.

Sjekk om potetene er gjennomstekt og møre ved å stikke en spiss kniv i potetene.


Takk for besøket
HEIDI'S MATKROK


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar