lørdag 19. april 2014

Kylling i pitabrød

Oppskrift med kcal innhold pr porsjon   
Pr porsjon ca 526 Kcal

Til 4 personer

 //bildet er lånt//

4 stk kyllingfileter
1 stk paprika - gul
1 stk paprika - rød
1 stk vårløk
4 stk pitabrød
0,5 beger crème fraîche
1 pose (r) tacokrydder

//bildet er lånt//

Skjær kyllingfiletene i små terninger, ca. 1 x 1 cm. 
Skjær paprikaene i biter og vårløken i ringer. 
Stek paprikabitene på middels varme i litt olje i fem minutter. Da blir de søte og gode.
Legg paprikaen på en tallerken, 
skru opp varmen og stek kyllingbitene sammen med vårløk i 3-4 minutter. 
Dryss over tacokrydderet og tilsett crème fraîche
Band alt godt og la alt bli gjennomvarmt. 
Fyll kyllingblandingen i varme pitabrød
Det smaker godt med en 
frisk salat til.
OPPSKRIFTEN ER LÅNT FRA




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar