Oppskrift med kcal innhold pr porsjon
Pr porsjon ca 526 Kcal
Til 4 personer
//bildet er lånt//
4 stk kyllingfileter
1 stk paprika - gul
1 stk paprika - rød
1 stk vårløk
4 stk pitabrød
0,5 beger crème fraîche
1 pose (r) tacokrydder
4 stk kyllingfileter
1 stk paprika - gul
1 stk paprika - rød
1 stk vårløk
4 stk pitabrød
0,5 beger crème fraîche
1 pose (r) tacokrydder
//bildet er lånt//
Skjær kyllingfiletene i små terninger, ca. 1 x 1 cm.
Skjær paprikaene i biter og vårløken i ringer.
Stek
paprikabitene på middels varme i litt olje i fem minutter. Da blir de søte og gode.
Legg paprikaen på en tallerken,
Legg paprikaen på en tallerken,
skru opp varmen og stek kyllingbitene sammen med vårløk i 3-4 minutter.
Dryss over
tacokrydderet og tilsett crème fraîche.
Band alt godt og la alt bli gjennomvarmt.
Fyll kyllingblandingen i varme
pitabrød.
Det smaker godt med en
frisk salat til.
OPPSKRIFTEN ER LÅNT FRA
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar