Med sukrinmelis og sukkerfri sjokolade, kan en jo nyte
en stang eller to i påsken... :)
INGREDIENSER
en stang eller to i påsken... :)
INGREDIENSER
4 små stenger med sjokoladetrekk
- ca 30 kcal per stk
- ca 30 kcal per stk
1 eggehvite
2 gelatinplater
25 g sukrinmelis m/stevia
- fås i dagligvarebutikker som ICA MENY
25 g sukkerfri sjokolade
- eller sjokolade med høyt kakao innhold 86 %
//bildet er lånt//
FREMGANGSMÅTE
Legg gelatinplatene i bløt i kaldt vann.
Stivpisk eggehviten til du kan snu bollen på hodet,
tilsett sukrinmelis og pisk forsiktig inn.
Legg de bløte gelatinplatene i en kjele og varm opp til de er helt smeltet,
Legg de bløte gelatinplatene i en kjele og varm opp til de er helt smeltet,
du trenger ikke å presse ut alt vannet av dem.
Hell den smeltede væsken over i eggehvitemoussen og pisk forsiktig
inn.
Ha moussen i en sprøytepose eller plastpose med hull i hjørnet
og
sprøyt ut fire små stenger - eller boller om du vil
Sett kjølig 1-2
timer.
Smelt sjokolade i et vannbad og ha over stengene.
Ha gjerne en tynn
sjokoladestrimmel,
da den bli hard å bite over
når den stivner.
når den stivner.
Skummbolle med sukkerfri sjokoladetrekk
gir ca 30 kcal pr stk.
//bildet er lånt//
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar