Det er søndag, det er dagen etter feiring av en 30 åring
og det er ikke fristende
å stå med middags forberedelser i timesvis på kjøkkenet i dag :)
Da er det godt en kan ty til en enkel men,
smakfull rett !!
INGEDIENSER
4 porsjoner
Ca 4 never med hakket spinatblader - bruk gjerne frossen
1 boks creme fraiche
4 stk kyllingfilèt
4 stk vårløk
Revet ost - til topping
Cherrytomater - deles i to
Fetaost og evt. oliven
1 pk bacon à 125 g i terninger
Valgfri ris
FREMGANGSMÅTE
og det er ikke fristende
å stå med middags forberedelser i timesvis på kjøkkenet i dag :)
Da er det godt en kan ty til en enkel men,
smakfull rett !!
INGEDIENSER
4 porsjoner
Ca 4 never med hakket spinatblader - bruk gjerne frossen
1 boks creme fraiche
4 stk kyllingfilèt
4 stk vårløk
Revet ost - til topping
Cherrytomater - deles i to
Fetaost og evt. oliven
1 pk bacon à 125 g i terninger
Valgfri ris
FREMGANGSMÅTE
Legg spinaten i bunnen av en passe ildfast form,
og smør på litt av creme fraichen
Legg så oppi ferdigstekte kyllingfilèt i passe biter.
Smør utover litt mer creme fraiche
Legg på hakket vårløk
Dryss ost over
Topp med cherrytomater litt fetaost
og evt de urtene du
måtte ønske
Du kan i forkant kryddre opp creme fraichen med
salt - pepper - litt timian - revet kinesisk hvitløk
eller andre ting du liker.
Sett så inn i ovnen på 225 c i ca 25 minutter.
Kok ris etter ønsket mengde
Stek baconterninger og bland det deretter inn i risen.
//jeg hadde desverre ikke baconterninger//
Retten er nå klar til servering !!
og smør på litt av creme fraichen
Legg så oppi ferdigstekte kyllingfilèt i passe biter.
Smør utover litt mer creme fraiche
Legg på hakket vårløk
Dryss ost over
Topp med cherrytomater litt fetaost
og evt de urtene du
måtte ønske
Du kan i forkant kryddre opp creme fraichen med
salt - pepper - litt timian - revet kinesisk hvitløk
eller andre ting du liker.
Sett så inn i ovnen på 225 c i ca 25 minutter.
Kok ris etter ønsket mengde
Stek baconterninger og bland det deretter inn i risen.
//jeg hadde desverre ikke baconterninger//
Retten er nå klar til servering !!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar