Dette er kjempegodt tilbehør til kjøtt og fiskeretter,
men også som
snacks med Alioli eller
Mojosaus til !!
Mojosaus til !!
Oppskrift på hjemmelaget Alioli finner du HER
og på Mojosaus HER
Ønsker du Saltbakte poteter i ovn, finner du oppskrift HER
og på Mojosaus HER
Ønsker du Saltbakte poteter i ovn, finner du oppskrift HER
INGREDIENSER
ca 4 porsjoner
800-900 g små poteter - f.eks. Amadinepoteter
8 dl vann
7 dl grovt havsalt
8 dl vann
7 dl grovt havsalt
FREMGANGSMÅTE
Vask potetene (beholde skallet på) og kok potetene i vann og
salt,
til potetene er møre etter ca. 25 minutter (avhengig av
størrelsen på potetene)
Hell av vannet og la potetene dampe noen
minutter uten lokk, til de har dampet tørr.
Server potetene til kjøtt, fisk,
på tapasbordet eller som snacks med Aioli til...
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar