Saltbakte poteter
passer godt til kjøtt, fisk, grillmat, tapas og buffeter.
Saltbakingen setter en ekstra spiss på
potetene, og det beste av alt
det er enkelt å lage og slår alltid godt an.
INGREDIENSER
ca 6 porsjoner
det er enkelt å lage og slår alltid godt an.
INGREDIENSER
ca 6 porsjoner
Ca 250 gram grovt havsalt
1/2 hvitløk - grovthakket
Frisk timian - hakket
Olivenolje
Bruk poteter på omtrent jevn størrelse og
behold skallet på.
Vask potetene godt og legg de i bunnen av langpannen.
Ringle over olivenoljen
og fordel salt, hvitløk og hakket timian over.
Stekes ved 200 grader i ca 30-45 minutter,
til potetene er møre og fine.
Kjenn etter med en skarp kniv.
Steketiden er avheng av størrelsen på potetene.
Vend rundt på potetene 1-2 ganger i
løpet av steketiden.
Som tilbehør til saltbakte poteter
smaker det også godt med Aioli eller den kanariske Mojosausen
Saltbaktepoteter i kjele, finner du HER
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar