onsdag 4. juni 2014

Bakt torsk med parmesankremet risoni og brokkoli

Forrige ukes fiskemiddag, ble bakt torsk,
 som er både lettvint å lage og smaker himmelsk !!

Denne oppskriften kommer fra Adams Matkasse

INGREDIENSER
 (til 2 personer)

Ca 350 g torskefilet
Olivenolje
Timian 
Salt
Svart pepper
 Lime
2 dl rosini
1/3 boks creme fraiche
1/2 dl melk
Parmesan
1/3 stk brokkoli
4 stk gulrøtter
Sitronsaft (den du bruker i te)



FREMGANGSMÅTE

1. Sett ovnen på 180 grader, og kok opp 2 l vann i to forskjellige kjeler.
2. Kutt ca 350 g torskefilet i to porsjonsstykker, 
og krydre med olivenolje, tørket timian, salt og svart pepper.
Ha fisken over i en ildfast form.
Kutt to tynne skiver av 1/3 stk lime og legg over hvert stykke fisk.
Bak i ovnen i 14-16 minutter.
3. Kok 2 dl risoni i 2 l vann i ca 11 minutter.
4. Ha 1/3 boks creme fraiche og 1/2 dl melk i en skål, 
bland med litt revet parmesan (ca 1 neve)
5. Kutt 1/3 stk brokkoli i buketter, og kutt 4 stk gulrøtter opp i mindre biter.
Kok i 3-4 minutter i 2 l vann.
6. Hell vannet av risinoen når den er ferdig kokt og bland inn parmesankremen.
Smak til med litt sitronsaft, salt og svart pepper.


Sjekk gjerne ut flere av fiskemiddagene jeg har lagt ut
 i feltet helt oppe i bloggen under MIDDAGER,
eller til høyre i margen under #fisk

Garantere du finner noe som faller i smak :)))



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar