Druesalat passer godt til ulike typer middager med kjøtt og svin
men
er også godt på brød/knekkebrød sammen med roastbeef, spekeskinke
eller annen type salt skinke.
Prøv den også sammen med min oppskrift på
EGG OG SKINKE BRUNCH
(ikke lagt ut oppskrift enda, men kommer snart)
__________________________________________________
INGREDIENSER
1 boks kesam
2 - 4 ss lettmajones
1 stk purreløk
1 stk purreløk
1 beger steinfrie lilla druer
1 ts sukrin +
Sitronsaft
1 ts sukrin +
Sitronsaft
FREMGANGSMÅTE
Del druene i to og skjær purreløken i tynne skiver
Bland sammen kesam, majones,
sukrin + og sitronsaft - til den er passe syrlig.
Vend druer og
purreløk inn i blandingen,
og juster med kesam/majones til ønsket konsistens.
La stå kjølig til den skal serveres !!
Kan oppbevares noen dager i kjøleskapet uten problemer.
Oppskriften av denne magre varianten av druesalat
er inspirert av Linda Mari Stuhaug
er inspirert av Linda Mari Stuhaug
__________________
Hei, holder på med et skoleprosjekt hvor jeg leter etter bilder jeg kan bruke til oppskrifter som illustrasjoner. Jeg lurte da på om jeg kunne bruke ditt bilde i skoleprosjektet mitt? :)
SvarSlett