tirsdag 9. september 2014

ITALIENSK TOMATSUPPE med SPEKESKINKE OG EGG

Dette er en kalorifattig suppe, 
men den er både smakfull og rask og lage.




INGREDIENSER
4 porsjoner

Egg - antall bestemmer du
1/2 stk grønn chili
1 stk gul løk
1 stk gul paprika 
2 stk hvitløkfedd
1 boks hakkede tomater 
4 sneier spekeskinke
1 stk kyllingbuljong terning
Olje til steking
Salt og pepper 
Vann


FREMGANGSMÅTE

1. Kok eggene hardkokt 

2. Kutt spekeskinken i mindre biter

3. Finhakk grønn chili og gul løk, og kutt gul paprika i terninger.

4. Hell litt olje i en høy kjele, og fres spekeskinken til den blir gyllenbrun i fargen.
 Tilsett så chili, gul løk og gul paprika samt hvitløkfedd (presset) 
La dette frese til løken er blank og tilsett deretter boksen med hakkede tomater.
Dette skal så puttre i ca 2 minutter, slik at den rå tomatsmaken fjernes.

5. Ha i 4 dl vann og en kyllingbuljong terning, og la det småkoke i ca 10 minutter.
Smak til med litt salt og pepper.

Del de hardkokte eggene i båter og server !!


Har aldri laget denne type suppe fra bunnen,
men det blir det forandring på
fra nå av :)



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar