Dette er en kalorifattig suppe,
men den er både smakfull og rask og lage.
INGREDIENSER
4 porsjoner
Egg - antall bestemmer du
1/2 stk grønn chili
1 stk gul løk
1 stk gul paprika
2 stk hvitløkfedd
1 boks hakkede tomater
4 sneier spekeskinke
1 stk kyllingbuljong terning
Olje til steking
Salt og pepper
Vann
FREMGANGSMÅTE
1. Kok eggene hardkokt
2. Kutt spekeskinken i mindre biter
3. Finhakk grønn chili og gul løk, og kutt gul paprika i terninger.
4. Hell litt olje i en høy kjele, og fres spekeskinken til den blir gyllenbrun i fargen.
Tilsett så chili, gul løk og gul paprika samt hvitløkfedd (presset)
La dette frese til løken er blank og tilsett deretter boksen med hakkede tomater.
Dette skal så puttre i ca 2 minutter, slik at den rå tomatsmaken fjernes.
5. Ha i 4 dl vann og en kyllingbuljong terning, og la det småkoke i ca 10 minutter.
Smak til med litt salt og pepper.
Del de hardkokte eggene i båter og server !!
Har aldri laget denne type suppe fra bunnen,
men det blir det forandring på
fra nå av :)
men det blir det forandring på
fra nå av :)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar